Boeken

Mem's blauwe boekje €19.00
Mem's blauwe boekje

Mem’s blauwe boekje, een familiekroniek van 1952-1964

De titel 'Mem's blauwe boekje' is ontleend aan het notitieboekje waarin Joukje Postma - van Roeden na de geboorte van haar eerste kind aantekeningen begon te maken. Joukje schreef graag. Zo kon ze uitdrukking geven aan haar gedachten. Na 12 jaar was dit notitieboekje vol. Haar derde en laatste kind was inmiddels geboren.

Deze publicatie, weergegeven als familiealbum met meer dan 50 foto's, bevat het originele handschrift met de uitgetypte tekst. Met elkaar illustreert dit het levensgevoel op het Friese platteland in de jaren '50, waardoor het ook voor buitenstaanders interessant wordt.

Voor meer info : > Klik hier <

http://depronte.nl/cache/rokquickcart/cart/images/rokquickcart/mems_blauwe_boekje.jpg
Herfst, Haast €5.00
Herfst, Haast

Herfst, Haast

Joukje Postma- van Roeden schreef de gedichten en verhaaltjes in deze tweetalige bundel (Nederlands en Stellingwerfs) toen ze de 80 gepasseerd was. Zoals in de herfst bladeren vallen in verschillende kleuren, zo symboliseren haar verhaaltjes en gedichten ook diverse kleuren, maar dan van het leven. Gedichten, verhalen en humor wisselen elkaar af, met harde waarheden, kwinkslagen en bizarre fantasieën, zoals alleen Joukje dat kan.

Verscheen: november 2004. Oplage 500. Met gekleurd omslag: uitverkocht. In witte uitvoering nog voorradig.

Voor meer info : > Klik hier <

http://depronte.nl/cache/rokquickcart/cart/images/rokquickcart/herfst,haast-2.jpg
Boedelverkoop €0.00
Boedelverkoop

Boedelverkoop

Sinds de cursussen creatief schrijven in de jaren '90, was Joukje Postma- van Roeden vrijwel dagelijks in de weer met het maken van gedichten en ultrakorte verhaaltjes. Ze wist humor, ritme en diepgang op een heel eigen wijze te koppelen waardoor ze ook geliefd werd om haar voordracht. In 2000 kwam, ter ere van haar 80-ste verjaardag de bundel 'Boedelverkoop' uit. Een prachtig debuut!

Verscheen: november 2000. Oplage 250. Uitverkocht.

Voor meer info : > Klik hier <

http://depronte.nl/cache/rokquickcart/cart/images/rokquickcart/boedelverkoop.jpg

Uw winkelmandje: ( produkt(-en))

SubTotaal:
Verzendkosten:
Totaal: